Sohbet Siteleri - BuSohbet.Com - Canlı Sohbet Chat Odaları Mobil Sohbet Sitesi

Sohbet Sohbet Girişi
Mobil Sohbet
kullanıcı adınız
şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

Sohbet Siteleri

Sohbet siteleri eskiden yeniye doğru giden çok uzun bir zaman alan bir yapıya sahiptir. Yıllar 1995 gösterdiğinde Khaled Mardam Bey tarafından kurulmuştur. Her gün geliştirerek üstüne koya koya ilerleyen sohbet siteleri 1995 yılında mirc sohbet irc sistemine geçmiştir. Bu saye de insanları bir araya getirerek sohbet etmeleri ve konuşmalarını sağlamıştır. Yıllardır süren bu serüven halen günümüz de devam etmektedir. Sohbet sitelerinin en vazgeçilmez olanı mirc sohbetlerinin en yenisi mIRC 7 olarak yayınlanmıştır. Yıllar 2024 gösterdiği halde Khaled Mardam Bey halen mIRC çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye de 2000 yıllarında çok popüler olan mIRC sohbetleri internet kafelerde yaygın olarak kullanılmıştır. Popülerliğini halen koruyan mirc sohbetleri farklı sürümleriyle teknolojiye ayak uydurmaktadır. Androirc veya mobil sürümler jsistemler üzerinden yapılmaktadır. Sohbet siteleri ve mirc sohbetler insanların vazgeçilmezidir.

En eski sohbet sitelerinin başında olan undernet.org ve dal.net’dir.  Türkiye de halen mIRC kullanan kişiler vardır. Bu kişiler azımsanmayacak kadar fazladır. Ancak sosyalar ağların daha etkili olduğu gerçeğini kimse saklayamaz.

Sohbet Siteleri

Facebook Nedir? Facebook Ne zaman kuruldu?

İlk olarak facebook ne zaman kuruldu onu size anlatayım. Facebook, 2004 yılların başında Mark Zuckerberg tarafından kurulmuştur. Facebook yeni olmasına rağmen mirc sohbetlerini hizli bir şekilde geri de bırakıp öncelikle binlerce daha sonra milyonlarca kullanıcı kitlesine ulaşmıştır.  Bu sosyal ağda insanlar arkadaşlarını ve akrabalarını bulma arkadaş olma düşüncesiyle yapılmıştır. Her geçen gün büyüyen facebook ne yazık ki instagram kurulduğunda bu kitleyi kaybetmeye başladı. Aynı mirc sohbetin kitlesini kaybettiği gibi.

Facebook nedir? Facebook insanların arkadaşlarıyla dostlarıyla veya ailesi hatta akrabası ile iletişim kurmasını sağlayan, aynı zamanda video, fotoğraf veya durum gibi özellikleri kullanmanıza yarayan sosyal bir platformdur. Kurulduktan sonra 2 sene içerisinde büyük bir çıkış yakalamıştır. Bu sayede Facebook, adını tüm dünyaya duyurmuştur. Günümüz de insanlar için olmazsa olmazlardan bir uygulama haline gelmiştir. Bu platform, da tüm özellikleri kullanmak ücretsizdir. Sonuç olarak sizden hiç bir şekilde para talep etmezler. Ancak reklam vs durumlar ayrıdır. Bu sayede ücretsiz bir biçimde kayıt olabilirsiniz. Hızlı bir şekilde arkadaşlarınızı bulup, iletişim kurabilirsiniz. Facebook gerçek ismini paper facebooks dan almaktadır. Bu form, Amerikan üniversitelerinde okulların öğrencilerine, öğretmenlerine ve aynı zaman da çalışanlarına doldurttuğu, onları tanıtan bir formdur. Günümüzde 3 milyardan daha fazla aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Facebook, dünya üzerindeki en fazla kullanılan platformdur. Mark Zuckerberg, kullanıcılardan herhangi bir ücret talep etmezken, gelirini sadece yukarı da bahsettiğim gibi Facebook reklamlar üzerinden kazanmaktadır.

Instagram Nedir? Instagram Nezaman kuruldu?

Sizlere Instagram’dan bahsedeyim. Instagram, 2010 yılların başın da Kevin systrom ve arkadaşı mike krieger tarafından kuruldu. Ancak günden güne büyüyen instagram,  facebook geri de bırakmasını bildi. İlk olarak sadece resim paylaşma özelliği bulunsada günden güne özelliklerini geliştirdi. Video paylaşma ve (direk karşındaki kişi ile mesajlaşma) özelliği eklenmiştir. Bu sayede oldukça geliştirilen instagram, facebook kitlesinin yarısından çoğunu almış oldu.

Ancak Yıllar 2012 gösterdiğinde facebook, instagram’ı satın aldı. Hızlı bir şekilde geliştirmeye ve güncelliğini korumaya devam etti. Her iki uygulamayı birleştirerek üzerine kat kat yeni özellikler eklenmiştir. Bu sayede kullanıcılar oldukça sevmeye ve günden güne saatlerini hatta tam gününü vermeye başladı.

Busohbet.com – Aradığın sohbet bu sitede

Günden güne büyüyen ve gelişen sohbet odalarıyla dolu olan busohbet.com. Aradığın sohbet bu sitede sloğanaylı siz değerli kullanıcılarına kapılarını açmaktadır. Yeni arkadaşlık kurma dostluk edinme yapısıyla oluşturulan busohbet.com sitesinde sohbet etme özelliği aynı zaman da canlı radyo dinleme özelliği bulunmaktadır.

İnsanların genel olarak rahat bir yer aradığı sohbet siteleri başında olan busohbet.com tam insanların arayışını karşılamaktadır. Busohbet.com aynı zaman da oyun odaları ile ön plana çıkmaktadır. Eğlence sistemi oldukça geniş olan sitemizde kullanıcılarını keyifli bir zaman geçirme şansı sunmaktadır. Ancak kurallar çerçevesinde oluşan sohbetlere izin verilmektedir. Argo kötü sözler gibi istenilmeyecek şeyler yapıldığında gereken yapılmaktadır. Kısa sürede siteden uzaklaştırılmaktadır. Bu sayede kullanıcılar temiz bir sohbet ortamı bulmaktadır.

Sonuç olarak ücretsiz sunulan sohbet odalarımıza katılabilirsiniz. Keyifli sohbetlerimize eşlik edebilirsiniz. Sohbet siteleri arayışında olan kişilerin doğru tercihi busohbet.com’dur. Mesela genel sohbet odalarımızdan ziyade özel sohbetlere de katılabilirsiniz. Kişi ile direk mesajlaşma ve konuşma yapabilirsiniz.  Bu sayede daha rahat konuşabilir ve tanışabilirsiniz.

Sizler de busohbet.com sohbet odalarına katılarak yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hemen sohbet odalarımıza giriş yapmak ve yeni insanlarla tanışmak için burada bulunan linke tıklamanız yeterli olucaktır.


Sohbet Siteleri

Adlı Makalemizi Okudunuz.

Sizinle birlikte 118 kişi bu makaleyi okudu.

Makalenin Yazarı: admin, Bu makaleyi 23 Haziran 2024 tarihinde yayınladı.


Görüşlerinizi bizimle Yorumlar kısmında paylaşabilir, diğer ziyaretçilerle etkileşime geçebilirsiniz.


Meraklısı için istatistikler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Günün Sözü


GününSözü
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. - Ali bin Ebu Talib

Copyright 2024 © BuSohbet.Com Tüm Hakları Saklıdır.