Ağrı Sohbet Odaları - BuSohbet.Com - Canlı Sohbet Chat Odaları Mobil Sohbet Sitesi

Ağrı Sohbet Girişi
Mobil Sohbet
kullanıcı adınız
şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

Ağrı Sohbet Odaları

Türkiye’nin 1. sırasında yer alan ağrı sohbet odaları insanları bir araya getirerek keyifli ve güzel zamanlar geçirmektedir. Ağrı’dan katılan insanlar genellikle bu sitelere girmektedir. Ayrıca kendilerine en uygun arkadaşı bulabilirler. Şehir kısıtlaması olmadan dünyanın her yerinden insanlar bu sitelerde kendilerine dostluk kurabilirler. Ağrı sohbet odaları ve siteleri bir çok insana arkadaşlık kurmada konusunda oldukça yardımcı olmaktadır. Ücretsiz sohbet odaları arayanlar kullanıcılar özellikle ağrı sohbet ve muhabbet odalarına giriş yapmaktadır. Çünkü ağrı sohbetleri genellikle ücretsiz yapılan sohbet odalarıdır. Kullanıcılarımız cep telefonları ile veya bilgisayarları ile sohbet sitemize giriş yapabilirler. Hem mobil uyumlu hemde bilgisayar destekli sohbet odalarımız da ve oyun kanallarımız da güzel zamanlar geçirebilirler.

Ağrı sohbet odaları insanlara çevre genişletme konusunda da yardımcı olur. Çünkü ağrıdan ve yakın ilçelerinden katılan insanlar bu sitede kendilerine çevre edinebilmektedir. Özellikle ağrıdan katılan insanlar bu sitelere giriyor. Sizler de bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Ağrı Sohbet Odaları

Ağrı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ağrı Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca Ağrı ilinin merkezi Doğubeyazıt ilçesidir. Ayrıca tarihte birden fazla isim değişikliği yaşamıştır. Karakilise, Ararat Karaköse ve son olarakta Ağrı Dağı’ndan esinlenilmiştir. Bu sayede Ağrı ismi ağrı dağından gelerek verilmiştir. Ağrı’nın kuzeyin de Iğdır ve Kars illeri bulunmaktadır. Güneyindeyse Bitlis ve Van illeri bulunmaktadır. Ayrıca Batısında Muş ve Erzurum bulunmakta. Şimdi bu güzel şehri biraz daha ele alalım. Türkiye’nin en büyük dağına sahip olan şehirdir. Ağrı dağı aynı zamanda avrupa en yüksek doruk olarak adlandırılmaktadır. Küçük ağrı dağı ve büyük ağrı dağı olarak ikiye ayrılamaktadır. Bir rivayete göre nuh’un gemisin indiği yer olarak da söylenilmektedir.

Ağrı dağı’nın ve zirvesinin sene boyunca buzlar ile kaplı olduğu bilinmektedir. Ağrı dağı’na genellikle turistler büyük ilgi göstermektedir. Ayrıca ağrı dağı temmuz ve ağustos aylarında tırmanmaya uygundur. Turistler bu aylarda gelip tırmanmaktadır. Kış aylarında bu tırmanış ne yazık ki yaz ayı gibi kolay olmamaktadır. Çünkü zorlu ve sert geçen kış aylarında oraya tırmanmak azrail ile zar atmaya benzemektedir. Ağrı dağına ilk tırmanan insan 1829 yılında profesör Frederik Von Parat bey tarafından gerçekleştiği söylenilmektedir.

Ağrı Sohbet Odaları

Ağrı sohbet odaları, türkiye’de en çok sıklıkla girilen sohbet sitelerinden bir tanesidir. İnsanlar genellikle ağrı ve yakın iller erzurum, ığdır, van gibi illerden kendilerine arkadaşlık ve dostluk kurmaktadır. Özellikle ağrı ilinden katılan insanlarla tanışabilirsiniz. Ayrıca bu sizin için oldukça güzel bir fırsattır. Busohbet.com sitesi sizlere ağrı dan katılan insanlar ile tanışma imkanı sunmaktadır. Ayrıca sohbet sevenleri bir araya getiren ağrı sohbet odaları arkadaşlık kurmada büyük önem yer almaktadır. Çünkü insanlar bu sohbet sitesinde özellikle sohbet odalarında arkadaşlık, dostluk ve sevgili aramaktadır.

Ayrıca ağrı sohbet siteleri arayanlara kapısını açan busohbet.com sitesinde canlı müzikler de dinleyebilirsiniz. Türkçe ve Kürtçe şarkılara da yer verilmektedir. Ancak bu şarkılar siyaset içerikli değildir. Çünkü busohbet.com sitesi kurallara uyan bir sohbet sitesidir.

Ağrı Sohbet Odaları Faydaları

Ağrı ve çevresi illerden katılan kişilerle tanışma fırsatı bulursunuz. Yakın çevrede insanlar ile de görüşebilirsiniz. Ağrı sohbet odaları sizlere bir çok fayda sağlar. Sıkıntıdan ve değişiklik yapılmasını istiyorsanız bu faydalar tam size göre.

  1. Ağrı sohbet odalarında üyelik gerekmez.
  2. Sohbet sitemiz ücretsizdir. Bu sayede hiç bir ücret ödemezsiniz.
  3. Ağrı ilinden ve çevresi illerden katılan insanlarla tanışabilirsiniz.
  4. Sadece ağrı ili değil bir çok illerden katılan insanlarla sohbet edebilirsiniz.
  5. Busohbet.com sitesinde çevrenizi genişletebilirsiniz.
  6. Sohbet odaları sizlere keyifli zamanlar sunar.
  7. İş yorgunluğu ve stresinden kurtulursunuz.

Kısacası arkadaşlar ağrı sohbet odalarının faydaları saymakla bitmez. Çünkü sohbet siteleri insanlara bir çok noktada yardımcı olur. Mesela hiç arkadaşınız yoktur. Konuşacak kimseniz olmaz ve kendinizi yapa yalnız hissedersiniz. İşte bu zaman sohbet siteleri ön plana çıkar. Hem konuşacak arkadaşınız olur hemde yalnızlığınızı minimum seviyeye düşürürsünüz. Bu sayede hem yalnız olmaktan kurtulursunuz hemde kendinize dost edinmiş olursunuz. Ayrıca ağrı ve sohbet illerinden katılan kişilerin girdiği diğer sohbet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Ağrı’da Gezilecek Yerler

Şimdi sizlere ağrı’da gezilecek yerlerden bahsedeyim.

1. İshak Paşa Sarayı

Ağrı dediğimiz de ilk akla gelen yer ishak paşa sarayıdır. Bu saraya dünyanın her yerinden milyonlarca insan gelir. Çünkü ishak paşa sarayı tarihi ve kültürel yapısıyla ön plana çıkmaktadır. İshak paşa sarayı yıllar geçmesine rağmen bir türlü bitmemiştir. Yıllar 1784 gösterdiğin de başlanmştır. Ancak hemen bitmesi planlanan bu saray 99 yıl sonra bitmiştir. Tam olarak bitiş tarihi 1784’dür. Toplamın da 7600 metre kareye sahiptir. Bu sebepten dolayı oldukça büyüktür. Ayrıca 116 odası mevcuttur. Oldukça yüksek mevkide konumlanan bu sarayı gezmenizi tavsiye ederim.

İshak Paşa Sarayı

2. Nuh’un Gemisi

Dünyanın bir çok noktasından insanların özellikle nuh’un gemisine oldukça ilgisi bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı dünyanın her bölgesinden insanlar nuh’un gemsini görmeye gelmektedir. Nuh’un gemisi ağrı dağının güney bölgesinde yer almaktadır. Gemide incil ve kur’an-ı kerim gibi dini bilgiler yer almaktadır. Nuh’un gemsini sarp dağların içerisine gömülüdür. Bu yer de gezilecek listemizin 2. sırasında yer almaktadır.

Nuh'un Gemisi

Ağrı sohbet odalarını ve ağrıda gezilecek yerleri size anlatmaya çalıştım. Tüm ağrı halkını ve çevresi illeri insanlar hemen buradaki bulunan linke tıklayarak sohbet odalarımıza katılabilirler.


Ağrı Sohbet Odaları

Adlı Makalemizi Okudunuz.

Sizinle birlikte 115 kişi bu makaleyi okudu.

Makalenin Yazarı: admin, Bu makaleyi 29 Haziran 2024 tarihinde yayınladı.


Görüşlerinizi bizimle Yorumlar kısmında paylaşabilir, diğer ziyaretçilerle etkileşime geçebilirsiniz.


Meraklısı için istatistikler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Günün Sözü


GününSözü
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. - Ali bin Ebu Talib

Copyright 2024 © BuSohbet.Com Tüm Hakları Saklıdır.